Programutveckling

Leanders har under många år utvecklat  kundspecifika programvaror inom en rad olika områden, tveka inte att ta kontakt om du har behov av en programvara som löser en specifik uppgift för just ditt företag. Leanders föreklar din vardag genom att ta fram programvara som eliminerar manuell inmatning av data. Snabbar upp tillverkningsprocesser eller automatisera flödet av data för att minska felinmatning.

Ab Leanders har många års erfarenhet av att

 • Kommunikation med hårdvara
 • Skapa stora artikelregister baserat på leverantörens artikelkatalog.
 • Skapa faktureringsunderlag -> import av fakturor
 • Inventeringsrutiner
 • Med mera, tveka inte att fråga offert på att automatisera manuella steg i ditt företag. 
 • TDD Test driven development / Automatiserad testning av programvara


TA KONTAKT
soren.krokfors@leanders.fi

Relaterade Projekt

 • Programutveckling
  04.07.2018
  Ny hemsida
  Ny hemsida

  Även om Leanders kan koda i html och css  så är det mycket snabbare och effektivare att använda Creamarketings WebAdmin för att edita innehållet på hemsidan. Nu kan bilder och text på ett smidigt sätt fogas samman till en helhet. WebAdmin har många fördelar bland annat

  Sidorna hittas av sökmotorer
  Sidorna är mobil anpassade
  De är lätt att ändra innehållet.

   

 • Programutveckling
  04.07.2018
  Maskintillverkning

  När kunden har specialbehov  som inte hittas att köpas från butik så tillverkar vi även maskiner enligt kundens önskemål. 

  Kundens sträckkodsläsare med tillhörade display skulle klara av att användas utomhus året runt. Leanders byggde in en skärm, ethernet till serieportsomvandlare samt temperaturreglering baserat på temperaturen inne i apparatlåda.

  En programvara som kommunicerade med sträckkodsläsaren och skärmen togs fram. Programvaran var speciellt utmanade eftersom responstiden är direkt avgörande för hur snabbt kunden kan registrera in data.

  Under högsäsong registrerar kunden in över 3500 enheter på 7 timmar effektiv tid. Maskinen är responsiv och mycket stabil.