IT - Planering för småföretagare

AB Leanders upplever ofta att småföretagare inte får ihop sina olika it-system till en fungerande helt. Man kanske sköter delar av administrationen själv, tex fakturering men man saknar ett system för att samla in vad som skall faktureras eller så kräver de mycket manuellt arbete innan man får iväg fakturan till kund. Behöver du få mer tid över för annat än att försöka skriva ut korrekta fakturor men vet inte riktigt hur du skall gå tillväga.

Har du ställt dig någon av frågorna:

  • Hur skall jag gå till väga för att automatisera mina rutiner, spara tid och få maximerat nyttan av min IT miljö?
  • Vilka system passar mig, och vilka system kan anpassas för att passa min verksamhet?
  • Går det att anpassa  dom system jag redan har till en fungerande helhet eller behöver jag byta?
  • Vad kommer det att  kosta?

Låt Leanders hjälpa dig med att få svar på frågorna och tillsammans arbetar vi fram en IT plan för just ditt företag. Vilka investeringar skall göras för att minska de manuella arbetet på ert företag.  Vilka krav skall jag ställa på mina programleverantörer och partners.

Efter att vi tillsammans med er gjort  IT planeringen så är det mycket lättare att gå till dom olika programleverantörerna och fråga om dom har just de funktioner ert företag behöver.  Väljer man rätt leverantörer så brukar de ofta vara väldigt små delar som behöver anpassas för att ert företag skall kunna spara massor med manuellt arbete.

Ab Leanders är inte återförsäljare av någon programvara utan väljer det program  som passar era krav bäst.